Fandom

Kosova Wiki

K

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share


left|30px|Shpjegim Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.
·A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N·


Nj · O · P · Q · R · Rr · S · Sh · T · Th · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh·

  • Një nga bashkëtingëlloret e gjuhës shqipe dhe shkronja e pesëmbëdhjetë e alfabetit të saj, e cila shënon këtë bashkëtingëllore. Bashkëtingëllorja k. Shkronja k. Tingulli k.[1]
  • Si emër femrorë Bashkëtingëllorja dhe shkronja k. K-ja e madhe (e vogel). K-ja e dorës (e shtypit).[2]
  • Si simbol përdoret për njësin fizike të temperaturës K - Kelvin

Burimi i të dhënaveEdit

  1. Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe, Tiranë 1980
  2. Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe, Tiranë 1980

af:K (dubbelsinnig)

als:K ar:K arc:K ast:K az:K br:K (lizherenn) bs:K ca:K co:K cs:K da:K de:K (Begriffsklärung) el:K en:K (disambiguation) eo:K es:K eu:K (argipena) fa:K fi:K fr:K gd:K gl:K he:K hr:K ht:K hu:K id:K ilo:K is:K it:K (disambigua) ja:K ka:K ko:K ksh:K (Watt ėßß datt?) ku:K kw:K la:K lt:K (reikšmės) lv:K (nozīmju atdalīšana) ms:K (nyahkekaburan) nl:K nn:K no:K (andre betydninger) pl:K pt:K qu:K ro:K ru:K simple:K sk:K sl:K sr:K sv:K sw:K th:K tl:K tr:K uk:K vi:K vo:K yo:K zh:K zh-yue:K

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki