Fandom

Kosova Wiki

Kadaifi

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Ëmbëlsirë që bëhet me fije shumë të holla brumi të grunjët, me vezë, me gjalpë, me arra a bajame dhe me sherbet si. Po ashtu si Kadaif thirren edhe vetë fijet që përdoren për të bërë këtë ëmbëlsirë apo një copë e saj[1].


Burim i të dhënaveEdit

  1. Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe - Tiranë, 1980

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki