Fandom

Kosova Wiki

Kadiu

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Kadiu ishte zyrtar në kohën e sundimit Osman, që kryente detyrën e gjykatësit dhe detyra tjera civile e fetare. Gjykatës, zakonisht hoxhë, që gjykonte çështjet civile e fetare sipas sheriatit [1].


Burim i të dhënaveEdit

  1. Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe - Tiranë, 1980
bpy:কাদি

bs:Kadija ca:Cadi de:Kadi en:Qadi eo:Kadio es:Cadí fr:Cadi he:קאדי hr:Kadiluk it:Qadi ko:카디 ku:Qazî ms:Qadi new:काडी nl:Qadi pl:Kadi pt:Cádi ru:Кади sh:Kadiluk sr:Кадија sv:Qadi tr:Kadı uk:Каді vi:Kadi

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki