FANDOM


Kadri Mani shqiptarë i mllefosur nga reaksionet e Doris Pakut, i cili së bashku me Shukrije Bunjaku-Manin i ka shkruar letër të hapur (publike) asaj dhe kopanisë së saj.

Letra është botuar në amëza interneti të ndryshme, kjo letër po ashtu në formë përmbledhje është publikuar edhe në projektin simotër të kësaj Enciklopedie më 10 Qershor 2007.

është shkrimtar i shquar. Ka botuar libra të ndryshëm. Një nga më të rinjët është 'Falë të qoftë gjaku'


Shiko dhe këtëEdit

20px Wiki Libri: Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani


Lidhje të jashtme Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.