Fandom

Kosova Wiki

Kambriku

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Kambriku është pëlhurë e bardhë dhe e hollë prej pambuku ose prej liri, që përdoret për çarçafë, për veshje të brendëshme etj.[1]


Burim i të dhënaveEdit

  1. Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe - Tiranë, 1980
de:Batist

en:Cambric es:Batista (tejido) fi:Batisti fr:Batiste it:Batista (tessuto) ja:カンブリック nds:Batist nl:Batist pl:Batyst pt:Cambraia ru:Батист sl:Batist sv:Batist tr:Patiska

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki