Fandom

Kosova Wiki

Kantina

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Kantina është një vend i freskët dhe i mbyllur, zakonisht në bodrum, ku mbahen a rhen pje të ndryshme në sasi të mëdha [1].


Burim i të dhënaveEdit

  1. Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe - Tiranë, 1980
ar:قبو (مخزن)

de:Weinkeller en:Wine cellar fr:Cave à vin gl:Adega (de viño) it:Cantina nl:Wijnkelder pt:Adega vec:Cantina

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki