Fandom

Kosova Wiki

Kapërcyelli

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Gjendeni te artikulli Kapërcyelli. Për shprehjet e ngjashme në shkrim, kuptim apo tingëllim, shikoni këtu.


Kapërcyelli është shteg. Shteg kalimi për njerëzit në gardhin e një kopshti etj,; shkallë e thjeshtë ose dru me bigë të madhe që mbështetet në anë të një gardhi për të kaluar matanë si dhe shteg i ngushtë kalimi, vendkalim i ngushtë në pyll etj. qafë mali, nëpër të cilin kalohet nga njëra anë në tjetrën; urë e ngushë vetëm për këmbësorë.[1]


Burim i të dhënaveEdit

  1. Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe - Tiranë, 1980

Shiko dhe këtuEdit

  • Gurmazi - Kapërcyelli në anatomi

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki