Fandom

Kosova Wiki

Kapësi

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Kapësi është ai që kap dikë a diçka dhe e mbanë që të mos i shpëtojë.[1]


Burim i të dhënaveEdit

  1. Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe - Tiranë, 1980

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki