Fandom

Kosova Wiki

Kapamaja

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Gjendeni te artikulli Kapamaja. Për shprehjet e ngjashme në shkrim, kuptim apo tingëllim, shikoni këtu.


Kapamajat janë gjella dhe tava. Në fjalorin e gjuhës shqipe Kapamaja është gjellë me mish të zgjedhur, i cili zihet me pak ujë e me pak verë, pasi është skuqur me gjalpë e salcë si dhe tava me mish qengji dhe me oriz.[1]


Burim i të dhënaveEdit

  1. Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe - Tiranë, 1980

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki