Fandom

Kosova Wiki

Kapiteni

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Kapiteni titull në hierarkinë e strukturave të organizuara si p.sh.: strukturat ushtarake, sportive etj.

Kështu në forcat ushtarake kapiten është komandanti i një anije ose i një aeroplani; ai që drejton një mjet të madh lundrues si dhe grada ushtarake kapiten. Grada kapiten është grada e oficerit e shkallës së tretë, me ulët se e majorit.

Kapiteni sportiv është përgjegjësi i një skuadre ose i një ekipi.cs:Kapitán

de:Kapitän (Begriffsklärung) en:Captain fi:Kapteeni fr:Capitaine (homonymie) ja:キャプテン lt:Kapitonas (reikšmės) nl:Kapitein no:Kaptein pl:Kapitan pt:Capitão ru:Капитан (значения) th:กัปตัน

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki