FANDOM


Kapitullimi është veprim që nënkupton vetë pranimi i mundjes dhe dorëzimi armikut, duke ndërprerë veprimet luftarake a kundërshtimet e duke pranuar kushtet që dikton ai si fitues.

  • Kapitullimi i Gjermanisë - Berlin
  • Kapitullimi i Sebisë - Kumanovë
bg:Капитулация

cs:Kapitulace da:Kapitulation de:Kapitulation el:Συνθηκολόγηση en:Surrender (military) eo:Kapitulaco fi:Kapitulaatio he:כניעה hu:Kapituláció ja:降伏 nl:Capitulatie no:Kapitulasjon ro:Capitulare ru:Капитуляция sl:Kapitulacija sv:Kapitulation zh:投降

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.