Fandom

Kosova Wiki

Kinematografia e Britanisë së Madhe

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Britania e Madhe ka pasur shumë ndikim në zhvillimin e kinematografisë, Ealing Studios pretendojnë të jenë Studioja më e vjetër në Botë. Duke lënë anash prodhimet e suksesshme dhe të rëndësishme, industria karakterizohet me një debat për identitetin e saj, dhe ndikimin e kinematografisë Amerikane dhe Europiane.

Shih dhe këtëEdit

Burime të dhënashEdit

de:Britischer Film

en:Cinema of the United Kingdom es:Cine del Reino Unido fr:Cinéma britannique hu:Brit filmművészet it:Cinema britannico ja:イギリスの映画 pt:Cinema do Reino Unido ru:Кино Великобритании

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki