Fandom

Kosova Wiki

Klaus Reinhardt

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Klaus Reinhardt lindi më ? në, është një politikan gjerman.

Deklarata mbi Kosovën Edit

nëntor 2006, ish-komandanti i trupave paqeruajtëse në Kosovë, gjenerali gjerman, Klaus Reinhardt, ka deklaruar se pavarësia e Kosovës do të arrihet në pranverën e vitit të ardhshëm (2007). Gjenerali Reinhardt ka folur për BBC i bindur se beson që Rusia e Kina nuk do të votojnë kundër pavarësisë së Kosovës në Këshillin e SigurimitOKB-së. “Bashkësia ndërkombëtare duhet ta bindë Serbinë për humbjen e Kosovës dhe ta kompensojë këtë humbje me perspektivën evropiane”, tha ai. Në Kosovë do të vazhdojë një mbikëqyrje e Bashkimit Evropian edhe pas statusit të Kosovës.

ReferencaEdit

Panorama, 14 nëntor 2006, BE: Destabilizimin e paguan vetë Kosova. faqe 6de:Klaus Reinhardt

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki