FANDOM


Komiteti Nacional Revolucionar, shkurt njohur si KONARE (nga: Komiteti Nacional Revolucionar) u themelua më 25 mars të vitit 1925Vjenë në krye me Fan Nolin. Në programin e vet ky komitet, ndër të tjera, kërkonte vendosjen e një regjimi republikan, zbatimin e reformës agrare dhe vendosjen e kufijve etnikë të Shqipërisë.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.