Fandom

Kosova Wiki

Konferenca mbi filmin e Evropës Jug - Lindore

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Konferenca mbi filmin e Evropës Jug - Lindore është konferencë në të cilën është shfaqur seriali kosovarë Jeta e një toke si dhe filmat : "Toka e askujt" (nga Bosnja dhe Hercegovina), "Para shiut" (nga Maqedonia) dhe 'Në duart e të rrezikshmeve' (film dokumentar mbi holokaustin, fitues i oskarit për vitin 2000). 'Jeta (film) ' është shfaqur edhe në festivalin e filmit ndërkombetar në Oklahoma ku kane marre pjese më se 48 filma nga e tërë bota.

Shih edhe Edit

Lidhje të jashtme EditAd blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki