Fandom

Kosova Wiki

Konventa QNZKI

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Konventa QNZKI do të thotë Konventa e Qendrës Ndërkombëtare për Zgjidhjen e Kontesteve të Investimit ndërmjet shteteve dhe shtetasve të vendeve të ndryshme.[1]


Burimi i të dhënaveEdit

  1. LIGJI PËR INVESTIMET E HUAJA Në amëzën assembly-kosova.org

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki