Fandom

Kosova Wiki

Kopshtaria

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Kopshtaria (angl.: Horticulture, gjer.: Gartenbau, ital.: Orticoltura) është një nga lëmit e studimit të disa degëve aplikative. Degët kryesore të kopshtarisë janë perimtaria, pemëtaria dhe dega e prodhimit të bimëve zbukuruese. Në disa klasifikime futet edhe dega e prodhimit të fidanëve të pemëve si degë më vete.


br:Luorzhiñ de:Gartenbau en:Horticulture es:Horticultura fa:باغبانی و مهندسی فضای سبز fr:Horticulture mk:Хортикултура nl:Tuinbouw pt:Horticultura ro:Horticultură ru:Растениеводство ug:گۈلچىلىك

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki