Fandom

Kosova Wiki

Korabi

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Template:Mali Korabi është një nga malet më të larta të Evropës Juglindore, i cili shtrihet përgjatë kufirit të Shqipërisë dhe Maqedonisë. Vend i pasur me bukuri të rralla natyrore, me gurë, shkëmbinj dhe kullota të pafund e cila vizitohet nga shoqata të shumta alpinistësh të cilët arrijnë të ngjiten edhe deri në majën e saj e cila ka lartësinë 2751 m. Nga ana e Maqedonisë mund të udhëtohet deri në fshatrat e Rekës duke udhëtuar nga Gostivari e deri në disa prej këtyre fshatrave siç janë: Nistrova, Bibaj, Zhuzhnja, Rimnica, Grekaj, Tanusha, Nivishta si dhe në pjesën tjetër të Strezimirit nga organizohen marshet alpiniste çdo vit.

Pamje nga Korabi Edit


Kategoria:Malebg:Кораб (планина) cs:Korab de:Korab en:Mount Korab es:Monte Korab et:Korab fr:Mont Korab gl:Monte Korab it:Monte Korab lt:Korabas mk:Кораб nl:Golem Korab nn:Korab no:Korab pl:Góry Korab pt:Monte Korab ro:Munţii Korab ru:Кораб sr:Планина Кораб sv:Korab tr:Korab Dağı

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki