FANDOM


Llap apo Llapi thirret krahina shqiptare në pjesën veri-lindore të Kosovës përmes së cilës kalon lumi me po të njëjtin emër. Përposë lumit po ashtu me këtë emër gjegjësisht të bazuar në këtë emër Llapjonë apo Llapjanë janë të njohur edhe banorët e kësaj krahine shqiptare. Në kohën më të re si qender e kësaj haspire merret qyteti dhe komuna e Podujevës.

Historia e LlapitEdit

Personalitete Edit

Për më shumë shiko artikullin kryesor: Personalitete nga komuna e Podujevës

Shiko edhe këtëEdit


Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.