Fandom

Kosova Wiki

Kumshti

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Kumshti është një mbeturin e fituar gjatë nxënies së djathit nga qumështi. Në kohën më të re, nga shumë prodhues industrial, ju afrohet konsumatorëve, si një ndër produktet që përcjellin katalogjet e dietave .

Në lëngun e fituar nga nxënia e djathit ose gjizës i shtohet një lugë kos dhe përzihet mirë dhe mbulohet njëjtë sikur kosi për 3 orë dhe futet në frigorifer. Është pije shumë e shëndetshme dhe e shijshme.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki