Fandom

Kosova Wiki

Lista e emrave fetarë në gjuhen shqipe

22,420pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Në këtë listë gjende emrat fetar shqiptarë ndërsa për emrat tradicional shqiptar mund të shikoni listën Emra shqiptarë.

Shiko dhe këtuEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.