FANDOM


thumb|Lycos Inc. shenja dalluese Lycos Inc.

Internet korporata Lycos.com është fryt i studjimit të Dr. Michael Mauldin nga Carnegie Mellon University në vitin 1994. Fillimisht lycos u themelua si motor kërkimi dhe web portal e më pastaj është zjgeruar edhe në funksione tjera. Tani elementi më i ri që Lycos Inc. ofron është Lycos Cinema (Lycos Kinemaja) në të cilin funksion mundësohet shikimi i filmave dhe kontaktimi mes personave prezent.

Network faqet e njohur në internet të poseduara nga Lycos Inc. janë ato si:

  • Lycos Cinema - kinema dhe kontaktim online.
  • Lycos Planet - hapësirë për profil personal falas.
  • Angelfire - pron e Lycos Inc. që ofron hapësirë për ndërtim të faqes së internetit falas.
  • Gamesville - faqe për të luajtur lojëra online
  • GetRelevant - faqe për marketing
  • Hotbot - motor kërkimi
  • HtmlGear - pronë e Lycos Inc. që ofron elemente të faqeve të internetit falas. (shembull:Libër të mysafirëve, numërues vizitorësh etj.)
  • Tripod.com - pronë e Lycos Inc. që ofron hapesir interneti falas
  • Webmonkey - ndihmë dhe mësime për ndërtimin e faqeve të internetit
  • WhoWhere.com - motor kërkimi për kërkimin e njerëzve.


Template:Internetiar:لايكوس en:Lycos es:Lycos fi:Lycos fr:Lycos (portail web) id:Lycos it:Lycos ja:ライコス ko:라이코스 nl:Lycos pl:Lycos pt:Lycos ru:Lycos sah:Lycos simple:Lycos sv:Lycos tr:Lycos zh:Lycos

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.