FANDOM


Magazina është një objekt në të cilin mbahen për një kohë të caktuar mallëra, produkte apo gjësende tjetra.

Magazina në ekonomi është një ndërtesë mbi një hapësirë me një portë nëpërmjet të cilës hynë dhe dalin mallrat. Mallrat hyrse vijnë nga një prodhues qëndrojnë për një kohë deri sa të shpërndahen në shitore. Hyrjet dhe daljet e mallërave regjistrohen në kartotekën që qeverisent nga kartotekisti apo vetë drejtuesi, magazinieri, varrësisht nga madhësia e vëllimit të magazinës.bn:দোকান

ca:Minorista cs:Maloobchod da:Detailhandel de:Einzelhandel en:Retailing es:Minorista fr:Commerce de détail gd:Bùth he:קמעונאות id:Toko is:Smásala it:Vendita al dettaglio ja:小売 ko:유통업체 lt:Mažmeninė prekyba ms:Kedai nl:Detailhandel pa:ਭਾਰਤ ਦਾ ਖੁਦਰਾ ਬਾਜ਼ਾਰ ਤੇ ਸੁਨੀਲ ਮਿੱਤਲ pl:Handel detaliczny pt:Varejo ru:Розничная торговля scn:Dittagghianti simple:Shop sk:Maloobchod sv:Detaljhandel uk:Роздрібна торгівля yi:ריטעיל zh:零售

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.