FANDOM


Aparat i posaçëm për regjistrimin dhe riprodhimin e tingujve në shiritin magnetik.

Paisje elektroteknike që shërben për shndërrimin e sinjaleve elektro-magnetike në tingull.af:Bandopnemer

ca:Magnetòfon cs:Magnetofon da:Båndoptager de:Tonbandgerät en:Tape recorder eo:Magnetofono es:Magnetofón fr:Magnétophone hu:Magnetofon ia:Magnetophono ja:テープレコーダー nl:Bandrecorder pl:Magnetofon pt:Gravador qu:Sinta ruqyay yuyana ro:Magnetofon ru:Магнитофон sv:Bandspelare uk:Магнітофон zh:磁帶錄音機

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.