Fandom

Kosova Wiki

Makina mbushëse

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Makina mbushëse paraqet një sistem të automatizuarveglave mekanike e elektronike që mbushin vetvetiu thasë të ndryshme me lëndë të rrjedhshme a lëndë në trajtë pluhuri. Këto makina përdoren për mbushjen e paketimeve higjienike (thasë letre, qelqi, shishe etj.) dhe për bazë dozimi kanë vëllimin. Gjuajtja e masës mbushëse ndodhë shpesh plotësisht në mënyrë automatike.[1]


Burimi i të dhënaveEdit

  1. Der Grosse Brock Haus, Band 1 - Wiesbaden 1984 ISBN 3-7653-0363-1

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki