Fandom

Kosova Wiki

Manteleta

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Manteleta apo krah. Mantili nga Template:It.: tesha të sipërme që vishen në trup e që mbërrinë deri tek gjunjët dhe përpara është e hapur dhe mund të përthekohet.de:Mantel

cs:Kabát en:Overcoat ja:外套 pt:Mantel sv:Ulster (textil)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki