Fandom

Kosova Wiki

Marrësi i mesazhit të dhënave

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Marrësi i mesazhit të dhënave nënkupton personin që synohet dhe cilësohet si marrës i mesazhit të dhënave nga autori i mesazhit, mirëpo nuk përfshin personin që vepron si

ndërmjetësues në lidhje me mesazhin e të dhënave.[1]


Burimi i të dhënaveEdit

  1. LIGJI PËR SHËRBIMET E SHOQËRISË INFORMATIKE Në amëzën assembly-kosova.org

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki