Fandom

Kosova Wiki

Medal of Honor: Rising Sun

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Medal of Honor: Rising Sun është një lojë kompjuterike që u krijua nga EA për konsolat PS2, Xbox dhe Gamecube. MOH Rising Sun shfaq ngjarjen në luftën e dytë botërore që u zhvillua në oqeanin pacifik. Loja e mëparme ishte Medal of Honor: Frontline që ishte krijuar për të treguar luftën që ishte zhvilluar në Evropë dhe Gjermaninë Naciste.en:Medal of Honor: Rising Sun

es:Medal of Honor: Rising Sun fi:Medal of Honor: Rising Sun fr:Medal of Honor : Soleil levant it:Medal of Honor: Rising Sun ja:メダル・オブ・オナー ライジングサン pt:Medal of Honor: Rising Sun zh:荣誉勋章:升阳

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki