Fandom

Kosova Wiki

Medalja "Martir i Demokracisë"

22,418pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Medalja "Martir i Demokracisë" është një dekorata nderi e Republikës së Shqipërisë që u jepet qytetarëve shqiptarë dhe të huaj, që janë martirizuar për veprimtarinë e tyre të shquar për lirinë, demokracinë dhe përparimin shoqëror të Shqipërisë dhe të kombit shqiptar. Dekorata jepet me dekret nga Presidenti i Shqipërisë. Ky urdhër është i artë.

Deri më tani me Medaljen "Martir i Demokracisë" nga Presidenti janë dekoruar:


Shiko dhe këtëEdit

Burimi i të dhënaveEdit

  • Ligji Nr.8113, datë 28.3.1996 PER DEKORATAT NE REPUBLIKEN E SHQIPERISE

Also on Fandom

Random Wiki