FANDOM


thumb|Medalja Luftëtari i Lirisë Adem Jashari Medalja Luftëtar i Lirisë Adem Jashari është dekoratë shtetërore e Kosovës që u jepet qytetarëve të Kosovës e të huaj që kanë treguar trimëri në luftën e fundit për liri e pavarësi, si dhe për vepra të lirisë në kohë të paqes.

Shprehja e mirënjohjes dhe nderimi i individëve me këtë medalje bëhet nga Presidenti i Kosovës. Të drejtën për të paraqitur propozim për dekorim para Presidentit të Kosovës e kanë institucionet si me poshte:


Të nderuaritEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.