Fandom

Kosova Wiki

Medalja e Artë e Lidhjes së Prizrenit

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Medalja e Artë e Lidhjes së Prizrenit është dekoratë shtetërore e Kosovës që u jepet qytetarëve të Kosovës dhe të huaj si dhe personaliteteve të botës shqiptare që kontribuojnë për mirëkuptim midis shqiptarëve dhe kombeve të tjera dhe për kontribut në të gjitha fushat e jetës në frymën e Lidhjes së Prizrenit.

Shprehja e mirënjohjes dhe nderimi i individëve me këtë dekorat bëhet nga presidenti aktual i Kosovës.


Të dekoruaritEdit

Kosovë:

SHBA:

Maqedoni:

Mali i Zi:

Preshevë:

Itali - arbëreshët:

Shqipëri:

Nga bota:

Nga tradita:

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki