Fandom

Kosova Wiki

Mendimi pozitiv

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Mendimi pozitiv është radio emision shqoërorë që transmetohet çdo të shtunë nga ora 23:00 në valët e radio kosovës. emisioni zgjatë një orë dhe autor i tij është Daut Demaku.

Emisioni Mendimi pozitiv i dedikohet artit të të jetuarit, mendimit pozitiv, qasjes ndaj problemeve jetësore dhe ballafaqimit me vështirësitë. Bazohet në përvojën e fundit të mendimit perëndimor ndaj jetës dhe shfrytëzon literaturë të specializuar në këtë fushë.

Emisoni nuk ka ndonjë arkive apo fletë tjetër prezentuese përpos nën-fletës në RTK. Mënyra e vetëme e kontaktimit është telefonata gajtë transmetimit ose adresa elektronike e centralizuar e radio kosvës.

Daut Demaku eshte pinjolli denje i Xhemalj Abrijes

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki