FANDOM


Miss (sqt. zonjusha) është një titull, tipikisht që përdoret për një grua të pa martuar, fjala Miss vjen nga gjuha angleze.

Në kohën moderne kjo fjalë përdoret edhe për Miss-zgjedhje dhe si titull i fituesës, si p.sh. Miss Kosova, Miss Shqipëria ose Miss Bota.br:Dimezell

da:Frøken de:Fräulein en:Miss eo:Fraŭlino fa:دوشیزه gd:Maighdeann (labhair ri) nl:Juffrouw pt:Miss qu:Sipas sl:Miss sv:Fröken zh:小姐

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.