Fandom

Kosova Wiki

Misto Cici

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Misto Cici lindi më 10 tetor 1902 dhe u rrit në qytetin e Pogradecit. Bashkë me të vëllanë i kushtohen fotografisë. Një rol të madhë luajtën dhe udhëtimet e tij në Greqi e Itali. Më pas në 1925 caktohet nga Drejtoria e Shtypit dhe Propagandës Turistike të bëjë një seri fotosh artisitike të Pogradecit. Ky angazhim do ta evidentojë atë si fotografin e parë të fotografisë artistike.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki