Fandom

Kosova Wiki

Monumenti Nëna Shqipëri

22,420pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

thumb|300px

Monumenti Nëna Shqipëri Ndodhet në hyrje të kompleksit të "Varrezave të dëshmorëve” të Luftës së Dytë Botërore” në Tiranë. Statuja është në beton dhe është përuruar në vitin 1971. Realizues janë K.Rama, M.Dhrami, Sh. Hadëri.


Kategoria:Monumente në Shqipëri Kategoria:Tiranë

en:Mother Albania

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.