Fandom

Kosova Wiki

Monumenti i Enver Hoxhës në Tiranë

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

thumb|400px

Monumenti i Enver Hoxhës u vendos në Tiranë në sheshin Skënderbej në vitin 1988, por ai u rrëzua në 20 Shkurt të vitit 1991 nga studentët dhe populli i Tiranës.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki