Fandom

Kosova Wiki

Muzeu i vëllezërve Frashëri

22,420pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Muzeu i vëllezërve Frashëri ndodhet në fshatin FrashërPërmetit. Ai është ngritur mbi rrënojat e shtëpisë që është prishur në vitin 1892. Në vitin 1974 është bërë muze, me 10 dhoma. Është një muze që ka një nivel në planin shkencor, estetik dhe artistik.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.