Fandom

Kosova Wiki

Niko Stefani

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Niko Stefani nga një familje nga fshati DardhëKorçë, fshat i dëgjuar për fotografë të zotë. I ati dhe xhaxhai vijnë nga emigracioni nga Amerika ku kishin mësuar profesionin e fotografisë. Më vonë hapen studio në Tiranë.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki