FANDOM


Wii është symstem kompjuterik prodhuar nga kompania japoneze Nintendo. Wii u paraqit në tregun amerikan për herë të parë më 19 nëntor të vitit 2006 , tre dit pasi u lirua konsola e Sonyt PlayStation 3. Wii u bë shumë e popullarizuar duke shitur mbi 400 000 systeme qdo muaj në regjionin amerikan si dhe japonez.ar:وي

bar:Wii bg:Wii bs:Wii ca:Wii cs:Wii da:Wii de:Wii el:Nintendo Wii en:Wii eo:Wii es:Wii et:Wii eu:Wii fa:وی fi:Wii fr:Wii ga:Nintendo Wii gl:Wii he:Wii hr:Wii hu:Wii id:Wii ilo:Wii is:Wii it:Wii ja:Wii ko:위 (게임기) la:Wii lt:Wii mk:Wii ms:Wii nl:Wii nn:Wii no:Wii pl:Wii pnb:وی pt:Wii qu:Wii ro:Wii ru:Wii sco:Wii simple:Wii sk:Wii sl:Nintendo Wii sr:Wii sv:Wii th:วี (เครื่องเล่นเกม) tr:Wii zh:Wii zh-yue:Wii

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.