Fandom

Kosova Wiki

Një udhëtim i rrezikshëm

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Një udhëtim i rrezikshëm është një ndër romanet e autorit shqiptar Bedri Dedja.

Përmbajtja Edit

Një udhëtim i rrezikshëm është një roman misterioz ku personazhe kryesore janë Kokëdruthi, Kokëtapa dhe Kokëfirifiu. Ata largohen nga qyteti i tyre SDIKUISHT për të zbuluar diçka dhe nga ky largim fillon ngjarja misterioze e personazheve.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki