FANDOM


Organizmat të modifikuara gjenetikisht (OMGJ) - organizma (bimët, shtazët, mikroorganizmat dhe pjesët e tyre), të krijuara përmes inxhinjeringut gjenetik, respektivisht modifikimeve gjenetike, siç definohet me Direktivën e BE-së 2001/18 [1].


Burimi i të dhënaveEdit

  1. LIGJI PËR MBROJTJEN E NATYRËS Në amëzën assembly-kosova.org
bg:Генетично модифициран организъм

br:Organeg he Genoù Kemmet ca:Organisme modificat genèticament cs:Geneticky modifikovaný organismus da:Genetisk modificeret organisme de:Gentechnisch veränderter Organismus en:Genetically modified organism eo:Genetike modifita organismo es:Organismo genéticamente modificado et:Geenmuundatud organism fa:تراریخته fi:Geenimuunneltu organismi fr:Organisme génétiquement modifié gl:Transxénico hu:Genetikailag módosított élőlények ia:Organismo geneticamente modificate it:Organismo geneticamente modificato ja:遺伝子組み換え作物 ko:유전자 조작 생물 lb:Gentechnesch verännerten Organismus lt:Genetiškai modifikuotas organizmas ms:Organisma terubah suai secara genetik no:Genetisk modifisert organisme oc:Organisme modificat geneticament pl:Organizm zmodyfikowany genetycznie pt:OGM ro:Organism modificat genetic ru:Генетически модифицированный организм sk:Geneticky modifikovaný organizmus sv:Genetiskt modifierad organism ta:மரபணு மாற்றப்பட்ட உயிரினம் th:สิ่งมีชีวิตดัดแปลงพันธุกรรม tr:Genetiği değiştirilmiş organizmalar uk:Генетично модифіковані організми vi:GMO zh:转基因生物

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.