Fandom

Kosova Wiki

Paisjet nën presion

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Enët si pajisje nën presion nënkuptojnë kthinat e mbyllura të projektuara dhe të prodhuara për të mbajtur fluide nën presion. Ato përfshijnë elementet bashkues të drejtpërdrejtë deri tek vendi i parashikuar për lidhjen me pajisjet e tjera. Një enë mund të përbëhet nga një ose më shumë ndarje. P.sh. si enët e thjeshta nën presion merret çdo enë të ngjitur e lidhur me një tërësi, masë nën presion më të madhe se 0,5 bar e cila përmban ajër ose nitrogjen dhe i cili nuk mendohet të ndizet [1].


Burimi i të dhënave Edit

  1. LIGJI PËR PAJISJET NËN PRESION Në amëzën assembly-kosova.org

de:Druckbehälter en:Pressure vessel es:Depósito bajo presión fa:مخزن تحت فشار fi:Paineastia hi:दाब पात्र hu:Tartály it:Recipiente in pressione ja:圧力容器 lt:Slėginis indas ms:Kebuk tekanan nl:Drukvat pt:Vasos de pressão zh:压力容器

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki