Fandom

Kosova Wiki

Pallati 176

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

thumb| Komedia Pallati 176 është shfaqur në Tiranë në vitin 1985. Komedia me a njohur dhe me e dashur për të gjithë, nën interpretimin e aktoreve më të njohur të Teatrit Kombëtar.

Regjisor: Mevlan Shanaj

Aktorë:Edit


Shih edhe Edit

Lidhje të jashtme Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki