Fandom

Kosova Wiki

Patinat

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

thumb|250px|Njëra patinë dhe pjesa e poshtme e hekurt.

Patinat janë këpucë speciale të cilat përdoren për rrëshqitje mbi akull, për patinazh. Patinat në pjesën e poshtme kanë të përforcuar një pjesë të hekurt që shtrihet vertikalisht dhe përmes së cilës bëhet më lehtë dhe më shpejtë rrëshqitja.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki