Fandom

Kosova Wiki

Peshkatari

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Peshkatari është personi i cili gjuan peshk me mjete dhe pajisje të lejuara në bazë të lejes për peshkim sportiv-rekreativ;[1]


Burimi i të dhënaveEdit

  1. LIGJI PËR PESHKATARI DHE AKUAKULTURË Në amëzën assembly-kosova.org

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki