FANDOM


Poliglot (prej greqishtes "poly" = shumë dhe "glotta" = Gjuhë (organi), Gjuha) quhet një person, që flet shumë gjuha të huaj.

Poliglot të njohur Edit

Lidhje të jashtme Edit


cs:Polyglot de:Polyglott eo:Poligloto es:Políglota fr:Polyglotte he:פוליגלוט ia:Polyglotto lt:Poliglotas nl:Polyglot os:Полиглот pl:Poliglota ru:Полиглот sk:Polyglot sl:Poliglot uk:Поліглот

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.