Fandom

Kosova Wiki

Pro Evolution Soccer

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Pro Evolution Soccer, (në Japoni dhe Amerikë e njohur si Wining eleven, kurse në disa vende të evropës si Pro Evo), është video lojë futbollistike e krijuar nga kompania për zhvillimin e video lojërave Konami. Është një lojë shumë e popullarizuar në Evropë.

Loja e parë Pro evolution është Pro Evolution Soccer 2 që u paraqit në tetor të vitit 2002, u pasua nga Pro Evolution Soccer 3 në vitin 2003, pastaj u paraqit Pro Evolution Soccer 4 në vitin 2004, në tetor të vitit 2005 u paraqit Pro Evolution Soccer 5, më 27 tetor të vitit 2006 u paraqit Pro Evolution Soccer 6,më 26 tetor2007 u paraqit Pro Evolution Soccer 2008, më 17 tetor të vitit 2008 u paraqit Pro Evolution Soccer 2009, më 17 shtator të vitit 2009 u paraqit [[Pro Evolution Soccer 2010].Pro Evolution Soccer 2011 është verzioni i cili pritet të e pasojë vitin e ardhshëm.bg:Pro Evolution Soccer

ca:Pro Evolution Soccer cs:Pro Evolution Soccer de:Pro Evolution Soccer en:Pro Evolution Soccer (series) es:Pro Evolution Soccer fa:فوتبال تکامل حرفه‌ای fi:Pro Evolution Soccer (pelisarja) fr:Pro Evolution Soccer he:Pro Evolution Soccer (סדרת משחקים) hr:Pro Evolution Soccer hu:Pro Evolution Soccer sorozat it:Pro Evolution Soccer (serie) nl:Pro Evolution Soccer no:Pro Evolution Soccer pl:Pro Evolution Soccer pt:Pro Evolution Soccer ru:Pro Evolution Soccer sv:Pro Evolution Soccer

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki