FANDOMleft|30px|Shpjegim Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.

Publik - element, mall, vend ose dhe gjësend tjeter që është në disponim për tu shfrytëzuar nga tëgjith njerëzit pa kurfar kompenzimi special vetiak (të personalizuar - privat)
sqarim: nëse për atë të mirë që paraqitet në publik kërkohet kompenzim material (në të holla ose etj.) atëherë ai kompenzim bëhet nga tëgjith njejt


Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.