FANDOM


Qemal Xhafer Hoxha lindi më 16 gusht 1920, ishte veteran dhe invalid i LANÇ-it, i dekoruar me 16 medalje të luftës e punës nga Presidiumi i Kuvendit Popullor të Republikës së Shqiperisë. Dhe i akorduar titulli i larte "Krenaria e Qarkut", Gjirokastër.

Burimi i të dhënaveEdit


Shiko dhe këtëEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.