Fandom

Kosova Wiki

Roland Shuperka

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Roland Shuperka është mjek që punon në departamentin e promocionit shëndetësore në Institutin e Shëndetit Publik në Tiranë. Fushat e tij të punës janë ato të luftës kundër duhanit dhe abuzimit me droga dhe alkool. Z. Shuperka e quajnë ndryshe "Tmerri i duhanpirësve".

Ka meritë të madhe sidomos në luftën kundër duhanpirjes. Një nga bashkëautoret e draft-ligjit për kontrollin e duhanit në Shqipëri. Madje për këtë iu dha dhe një çmim nga Organizata Botërore e Shëndetësisë në 31 maj 2007 me rastin e ditës botërore pa duhan. Eshtë dhe kundërpart i Organizatës Botërore të Shëndetësisë për Duhanin dhe Alkoolin.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki